Onze teven

Kikkidee Von Unkas' Traum

Kikkidee is onze kleinste berner, maar ze staat haar mannetje. Ze is soms bang van nieuwe mensen, maar wanneer het ijs gesmolten is gaat ze aandacht vragen door haar pootje telkens op je knie te leggen, in de hoop dat je haar zult aaien. Ze is heel kalm met andere honden maar laat zich niet doen. Ze gaat graag mee met de auto. Wanneer we haar meenemen naar buiten en de koffer staat open, dan springt ze er direct in. Kikkidee is een kleine sloeber die graag op stap gaat.

Future Dream Alpiu Slénis

Future Dream.... De naam zegt het hier ook zelf...

Doordat we tegenslag hebben gehad met Feline (heupdysplasie) hebben we opnieuw gezocht naar een nieuwe bloedlijn... Zo kwamen we bij de kennel 'Alpiu Slénis' terecht.

Haar moeder en vader komen uit de showwereld.

Zij heeft dan ook een hele mooie stamboom met als grote namen; Stokerybos, Rijkenspark, Bernerdalens,...

Jammer genoeg groeit ook zij niet uit als verwacht...

Een kleine berner sennen maar wel met een top karaktertje! Fenna is héél lief naar kinderen, vreemde honden,...                Zij wordt vaak gebruikt in training voor andere minder stabiele honden. Zwemmen en waterspelletjes vindt ze zalig!! Maar achteraf geniet ze dan ook graag van de rust.

 

Labanc-Voglyi Fanta van Sentehouse

Fanta is onze laatste nieuwste aanwinst binnen onze kennel.

Jaren geleden stonden we al eens op de lijst bij deze fokker om een teefje te halen uit de combinatie van Lincoln. Een pracht van een Berner Sennenreu .... Jaren hebben wij de fokster gevolgd en uiteindelijk dan toch de beslissing genomen.... Zij is een dochter uit Lincoln en Sissy.

Fanta is een hele zware gebouwde teef met een pittig karakter. Alles gebeurd wanneer zij dat wil. Je zal haar zeker niet kunnen dwingen en heeft macht als een paard.

In groep tussen de andere honden is zij diegene die het liefst speelt en zodus ook graag overal op bijt. Ze is nog jong en de opvoeding is nog lang niet gedaan maar we zijn ervan overtuigd dat ze zal uitgroeien tot een heel leuk karaktertje.

 

 
Created by. Josiah Soetaert - Powered by. Eazystore.eu